Aan wie bieden we begeleiding?

Onze begeleiding richt zich op jong volwassenen, volwassenen en ouderen met (langdurige) psychosociale en/of psychiatrische problematiek. Ook mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of verslavingsproblematiek vinden bij ons passende begeleiding.

Mensen met andere problematiek die zich voelen aangesproken tot onze manier van begeleiden zijn in overleg van harte welkom.
 

Waar en met welke financiering?

Op dit moment zijn wij werkzaam in Steenwijkerland, Meppel en Dalfsen. Met de gemeente Steenwijkerland en Meppel hebben wij een WMO raamovereenkomst. Dat houdt in dat we daar ‘Zorg in natura’ bieden. Na aanmelding bij de betreffende gemeente komt een WMO consulent op huisbezoek om te bespreken welke begeleiding nodig is. Soms loopt een aanmelding eerst via sociaal werk. Zij kunnen ook ondersteunen in een WMO aanvraag. Als de indicatie is toegekend kijken we samen welke begeleider passend is en wanneer er gestart kan worden.

In andere gemeenten kunnen wij werken met WMO PGB.

WLZ begeleiding kunnen wij alleen via PGB bieden.

Informatie of ondersteuning bij aanmelden nodig? Bel Henrie Rijke: 06 3073 2717 Dan overleggen we hoe we u kunnen ondersteunen.